Friday, June 17, 2022

Olguța Berbec

Olguța Berbec studii înainte de a ajunge cântăreață. Piesa lansată de Olguța cu aproape 8 ani în urmă Dragoste veche și nouă este înregistrată la UCMR din 2015 și figurează și pe un album al ei.


Olguta Berbec Azi Las In Urma Ce Am Iubit Youtube Women Fashion Youtube

Olguța Berbec primele declarații după procesul cu Niculina Stoican Ce daune i a cerut artistei A.

. Olguța Berbec Lăutarii de la Chișinău și Nicolae Botgros. Olguța Berbec o acuză pe Niculina Stoican că i-ar fi furat o piesă de pe un album și îi cere daune morale în instanță. 1 day agoOlguța Berbec a făcut câteva declarații la două zile după ședința din sala de judecată.

Ne-am cunoscut la o nuntă unde el era cu bandul lui iar eu am mers ca invitată. Am salutat bandul iar după ce am cântat m-am salutat. Olguța Berbec și soțul ei Remus Novac sunt nașii de cununie ai Vlăduței Lupău și ai fotbalistului Adrian Rus.

Surse apropiate celor două cântărețe au mărturisit pentru Click. Ţinuta vestimentară din videoclipul m. La începutul anului trecut artista a devenit mămică pentru a doua oară.

În plus YouTube pentru a remunera pe una dintre ele a cerut să se lămurească situația. După ce Olguța Berbec ar fi a depus dovezi prin care arată autenticitatea piesei sale Niculina Stoican s-a apărat și a spus că nu a auzit niciodată piesa Olguței Berbec iar piesa pe care ea însăși o interpretează îi aparține și este culeasă din folclor scrie clickro. Muzica populara cu Olguta Berbec din Oltenia - melodii oltenesti cu Olguta Berbec.

Olguța Berbec este o solistă de muzică populară din zona Olteniei de Nord - Mehedinți. 101k Followers 354 Following 1045 Posts - See Instagram photos and videos from Olguta Berbec olgutaberbecinsta. În aceasta melodie si în acest videoclip ne este prezentata femeia care crede în iubire dar şi în puterea de a ierta.

Are o carieră muzicală o familie frumoasă însă nu toți știu câte clase a terminat și ce studii are de fapt. 1 day agoPe 14 iunie la Tribunalul București a avut loc procesul în care Niculina Stoican a fost data în judecată de către Olguța Berbec după ce aceasta i-ar fi furat piesa. 16 aprilie 1984 Mărășești Baia de Aramă Mehedinți România este o solistă de muzică populară din zona Olteniei de Nord - Mehedinți.

Că cele două soliste au fost puse față în față de magistrați și interogate cu privire la piesa Dragoste veche și nouă. 1 day agoOlguța Berbec a știut de la bun început că Niculina Stoican îi cântă piesa dar spune că nu a avut nicio problemă până când a primit o notificare. Olguța Berbec - Hai nană pe cai.

Surse apropiate celor două cântărețe au mărturisit pentru Click. CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA. În data de 13 septembrie 3 experți de la Institutul de.

Olguta Berbec - Pricesne 2022. Mai exact Niculina ar fi preluat fără a cere acord explicit o piesă care ar fi fost cântată de către Olguța Berbec. Olguța Berbec a început extrem de timid pe scena muzicală și abia la începutul anilor 2000 își făcea simțită prezența.

Ce daune cere Olguța Berbec în procesul cu Niculina Stoican. 11 hours agoOlguța Berbec a explicat și cum a a ajuns în instanță deși nu și-a dorit acest lucru și nici un război mediatic. Olguța Berbec este căsătorită din noiembrie 2016 cu saxofonistul Remus Novac pe care l-a cunoscut la o nuntă în urmă cu 7 ani de zile.

Pe 14 iunie cele două soliste s-au întâlnit la. Olguța Berbec și Remus Novac s-au cunoscut la o nuntă. Cum și-a cunoscut Vlăduța Lupău soțul Vlăduța Lupău s-a căsătorit s-a căsătorit cu Adrian Rus portar la FC Cluj pe data de 12 noiembrie 2019 după o poveste de dragoste ce a durat 5 ani.

A cântat prima oară colinde cu grupul folcloric Liliacul din Baia de Aramă. Că cele două soliste au fost puse față în față de magistrați și interogate cu privire la. Olguța Berbec - Măi neicuță strop de rouă.

Măriuță Măriuță este o scurta poveste satirică pusă pe versuri vioaie si vesele de danț mehedințean. Aceasta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Olguța Berbec a fost obligată să depună o acțiune într-o perioadă de 10 zile iar.

1 day agoOlguța Berbec a dat-o în judecată pe Niculina Stoican pentru o speță care privește drepturile de autor și cele conexe în materie de proprietate intelectuală. Olguța Berbec Lăutarii de la Chișinău și Nicolae Botgros - Iubește Inimă Și Iartă CD Album Ijac Studio Music. Olguța Berbec a înregistrat piesa Dragoste veche și nouă în anul 2015 la Uniunea Compozitorilor ea fiind remunerată din difuzările de pe radio și.

DE MAI GRATIS AICI. Pe 14 iunie la Tribunalul București a avut loc procesul în care Niculina Stoican a fost data în judecată de către Olguța Berbec după ce aceasta i-ar fi furat piesa. Olguta Berbec este căsătorită cu si Remus Novac.

Ce facultate a urmat. Cei doi au împreună doi copii două fete pe nume Cezara și Olga Maria. Conform wiki-ului oficial Olguța Berbec s-a nascut pe data de 16 aprilie 1984 la Mărășești Baia de Aramă Mehedinți România și este o solistă de muzică populară din zona Olteniei de Nord.

A cunoscut un succes fără precedent fiind nelipsită de. Olguța Berbec este o cântăreață de muzică populară extrem de îndrăgită de români.


Pin On Traian


Casa De Discuri Gs Music Folclor Azi Las In Urma Ce Am Iubit 7 Mil Vizionari Pe Youtube Olguta Berbec Un Produs Gs Music Hair Styles Beauty Hair


Pin On Felicitări


Olguta Berbec Colaj Album De La Gorj In Mehedinti Music


Live Botez 2018 Olguta Berbec Remus Novac Si Formatia Banat Express Youtube Remus Express Sis


Pin On Colinde


Olguța Berbec Pe Cărări Demult Uitate In 2022 Face Youtube Development


Surorile Osoianu Trei Crai De La Răsărit Youtube


Pin On Gif


Colaj Olguta Berbec 2018 Intreg Albumul Iubeste Inima Si Iarta Youtube Youtube Video Incoming Call Screenshot


Pin On Cintece De Neuitat


Colinde Olguta Berbec Plecat Au Maria Youtube Youtube Maria Prin


Pin On Carols Orthodox


Pin On Discover Romania


Pin On Muzică Petrecere


Pin On Nelu


Olguța Berbec Măriuță Măriuță Long Sleeve Dress Fashion Hipster


Pin On De Ascultat


Olguta Berbec Iubeste Inima Si Iarta Youtube Muzică Populară Youtube Muzică

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya